Tjänster

Hos oss erbjuds alla möjligheten att lära sig mer om hur man hittar rätt form av fysisk aktivitet och hur man balanserar detta med ett sunt kostintag utan att jojo-banta eller gå på en strikt diet.

Våra metoder bygger på att utforma en träningsmodell som passar dig på lång sikt och som innehåller moment som kan utövas både på gym, hemma eller utomhus. Successivt bygger vi tillsammans ett hållbart förhållningssätt till både din träning och din kost.

Lusten din motivation

Hos oss på Tränings- och rehabiliteringsproffsen handlar det inte om vem som springer fortast eller vem som lyfter flest kilon. Vår uppgift är att skapa lusten att träna. När din kropp längtar efter ett svettigt aerobicspass, ett styrkepass på gymmet eller en avkopplande löparrunda i skogen, då har vi nått vårt mål. Personligt anpassad träning har varit vår vardag i snart 20 år så vi vet vad vi talar om.

Varför Tränings- och rehabiliteringsproffsen?

Vi som arbetar som personliga tränare hos Tränings- och rehabiliteringsproffsen har en bred kompetens inom anatomi och fysiologi som är grunden till vår förståelse för den mänskliga kroppens uppbyggnad, dess funktioner och rörelsemönster.

Vi genomför alltid en grundlig hälsoprofil med både fysiska tester och rörelseövningar för att se vilken status din kropp har. Utifrån detta skapar vi ett individuellt träningsprogram där dina värden ligger till grund vilket ger dig en behaglig start på resan mot en ny och mer hälsosam livsstil.

Är du redan aktiv idag men vill utveckla dina träningsmetoder?

För dig som redan är en van träningsmänniska har vi avancerade program där du kan fördjupa dig inom en viss träningsmodell eller inom ett visst kroppsligt område som du vill utveckla ytterligare. Genom att köra några pass med en av våra personliga tränare regelbundet säkrar också att du alltid gör dina övningar på ett korrekt sätt vilket minimerar risken för överbelastningar och förslitningar.

Kostrådgivning

När man plötsligt börjar träna regelbundet från att ha varit stillasittande eller tränar hårt och ofta krävs en balans mellan aktivitet, kost och sömn.

Oavsett vad syftet är med din träning behöver du ha koll på vad du stoppar i dig.

Därför vill vi rekommendera dig att boka någon av våra personliga tränare som också är utbildade kostrådgivare. De ger dig inblick i hur enkelt du kan maximera effekten av din träning, orka mer och må väl även om träningen är tuff.

Rehabilitera/förebygga (privat/företag)

Allt fler drabbas av belastningsskador. Ett storskaligt hälsoproblem på sikt om vi inte ändrar vårt beteende. Vi har tagit fram ett framgångsrikt koncept med förebyggande åtgärder som riktar sig direkt till både privatpersoner och företag. I våra program Investera i dig själv och Investera i din personal får du ta del av de viktigaste komponenterna för en friskare framtid i form av både teori och aktivitet. Program finns även för arbets- och idrottsrelaterade skador.